latinica | english
 

Дешавања

01.12.2017.

Едукативне активности Народне банке Србије у новембру 2017. године

У току новембра, у просторијама Народне банке Србије у Краља Петра 12, одржане су  радионице: „Мој буџет и ја” за ученике Средње школе за економију, право, администрацију и туризам из Београда и Економско трговинске школе „Јован Трајковић” из Зрењанина, као и „Финансије за касније” за ученике Средње економске школе „Стана Милановић” из Шапца. Изложбено-едукативни центар је угостио велики број група, између осталих, и пензионере Дома за стара лица на Бежанијској коси.

Такође, Народна банка Србије је ученике Основне школе „Филип Филиповић” из Београда, у просторијама  школе, одржала више радионица – „Знамените личности представљене на динарским оптицајним новчаницама” и „Динар наш новац”.

У сусрет трећем завршном турниру у „Монетури“, који ће се одржати у другој половини децембра, у просторијама Народне банке Србије, током новембра, одржани су квалификациони турнири на економским факултетима у Београду, Косовској Митровици, Крагујевцу, Нишу и Суботици, Београдској банкарској академији, ФЕФИ и Факултету здравствених, правних и  пословних студија из Ваљева.

За сарадњу и све активности реализоване у току школске 2016/2017. године, Заједница економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа Републике Србије уручила је Народној банци Србије захвалницу.

Центар за посетиоце

     <<<